Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Hanny Vschaik
Werk & Geld

Hanny Vschaik 74.98 Punten

Hanny VSchaik scoort 74.98 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Hanny VSchaik en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 21.45 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger minder dan Hanny VSchaik op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 4.36 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 4.36 punten in relatie tot Hanny VSchaik. Het aantal van 4.36 punten behoorlijk laag.

Hanny Vschaik 6.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hanny VSchaik 6.93 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 6.93 punten behoorlijk laag.

Met 2.57 punten verschil scoort Hanny VSchaik net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hanny Vschaik 10.94 Punten

De aantrekkingskracht tussen Hanny VSchaik en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn. Hanny VSchaik scoort namelijk maar 10.94 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 45.58 punten wint Gonny en Rudi IJssennagger het van Hanny VSchaik in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: