Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Hennie Teesselink
Werk & Geld

Hennie Teesselink 3.17 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Hennie Teesselink 3.17 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 3.17 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Hennie Teesselink en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 70.39 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger met gemak gewonnen van Hennie Teesselink op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 30.75 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 30.75 punten in relatie tot Hennie Teesselink in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Hennie Teesselink 7.43 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Hennie Teesselink 7.43 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 7.43 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 23.32 punten scoort Hennie Teesselink slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Hennie Teesselink 18.95 Punten

Hennie Teesselink scoort 18.95 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 18.95 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Hennie Teesselink en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 57.97 punten heeft Hennie Teesselink ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: