Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Ilse Vahn Strijdhoven
Werk & Geld

Ilse Vahn Strijdhoven 82.62 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ilse vahn Strijdhoven en Gonny en Rudi IJssennagger. Binnen Werk en Geld scoort Ilse vahn Strijdhoven 82.62 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 13.43 punten verschil scoort Ilse vahn Strijdhoven beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 13.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 13.28 punten in relatie tot Ilse vahn Strijdhoven. Het aantal van 13.28 punten redelijk laag.

Ilse Vahn Strijdhoven 63.6 Punten

Ilse vahn Strijdhoven scoort 63.6 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.32 punten is Ilse vahn Strijdhoven ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ilse Vahn Strijdhoven 17.66 Punten

De aantrekkingskracht tussen Ilse vahn Strijdhoven en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn. Ilse vahn Strijdhoven scoort namelijk maar 17.66 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Ilse vahn Strijdhoven met een verschil van 10.58 punten van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: