Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Inge Veugen
Werk & Geld

Inge Veugen 23.93 Punten

Inge Veugen scoort 23.93 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Inge Veugen en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 49.15 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Inge Veugen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Inge Veugen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 7.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 7.41 punten in relatie tot Inge Veugen. Het aantal van 7.41 punten behoorlijk laag.

Inge Veugen 91.11 Punten

Inge Veugen scoort 91.11 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 83.7 punten wint Inge Veugen met gemak van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Inge Veugen 57.75 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Inge Veugen 57.75 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Inge Veugen en Gonny en Rudi IJssennagger is sterk.
Met een verschil van 11.46 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Inge Veugen op Liefdes en Relatie gebied dan Inge Veugen.
Bekijk ook de Combats tussen: