Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Ingrid Dielhof Bodewes
Werk & Geld

Ingrid Dielhof Bodewes 96.67 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ingrid Dielhof Bodewes en Gonny en Rudi IJssennagger. Binnen Werk en Geld scoort Ingrid Dielhof Bodewes 96.67 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger.

In deze categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 95.97 punten verschil, duidelijk verloren van Ingrid Dielhof Bodewes.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 79.54 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 79.54 punten in relatie tot Ingrid Dielhof Bodewes in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ingrid Dielhof Bodewes 80.46 Punten

Ingrid Dielhof Bodewes scoort 80.46 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.91999999999999 punten verschil scoort Ingrid Dielhof Bodewes net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ingrid Dielhof Bodewes 87.29 Punten

Binnen deze categorie scoort Ingrid Dielhof Bodewes 87.29 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 76.07 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: