Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Irene Huffnagel Vu Amsterdam Medicijnen
Werk & Geld

Irene Huffnagel Vu Amsterdam Medicijnen 14.53 Punten

Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen scoort 14.53 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 14.53 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen en Gonny en Rudi IJssennagger op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 33.53 punten verschil is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 4.52 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 4.52 punten in relatie tot Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen. Het aantal van 4.52 punten behoorlijk laag.

Irene Huffnagel Vu Amsterdam Medicijnen 37.95 Punten

Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen scoort 37.95 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.43 punten is Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Irene Huffnagel Vu Amsterdam Medicijnen 7.16 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen 7.16 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 7.16 punten is heel laag.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gonny en Rudi IJssennagger met een duidelijk verschil van 61.87 punten van Irene Huffnagel Vu Amsterdam medicijnen.
Bekijk ook de Combats tussen: