Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jaap Vahrmeijer
Werk & Geld

Jaap Vahrmeijer 34.76 Punten

Jaap Vahrmeijer scoort 34.76 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Jaap Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 22.22 punten scoort Jaap Vahrmeijer slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 85.77 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 85.77 punten in relatie tot Jaap Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jaap Vahrmeijer 70.06 Punten

Jaap Vahrmeijer scoort 70.06 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 15.71 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Jaap Vahrmeijer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jaap Vahrmeijer.
Liefde en Relaties

Jaap Vahrmeijer 20.92 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jaap Vahrmeijer 20.92 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Jaap Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met 9.31 punten verschil scoort Jaap Vahrmeijer net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: