Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jaap Vahrmeijer Lelystad
Werk & Geld

Jaap Vahrmeijer Lelystad 11.05 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jaap Vahrmeijer Lelystad 11.05 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 11.05 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jaap Vahrmeijer Lelystad en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Gonny en Rudi IJssennagger met ruim 85.19 punten heeft gewonnnen van Jaap Vahrmeijer Lelystad.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 37.41 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 37.41 punten in relatie tot Jaap Vahrmeijer Lelystad in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jaap Vahrmeijer Lelystad 22.7 Punten

Jaap Vahrmeijer Lelystad scoort 22.7 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.71 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Jaap Vahrmeijer Lelystad in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jaap Vahrmeijer Lelystad.
Liefde en Relaties

Jaap Vahrmeijer Lelystad 63.19 Punten

Jaap Vahrmeijer Lelystad scoort 63.19 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jaap Vahrmeijer Lelystad en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met een verschil van 23.35 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Jaap Vahrmeijer Lelystad in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: