Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jacinta Van De Berg Vrnray
Werk & Geld

Jacinta Van De Berg Vrnray 55 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Jacinta Van De berg vrnray 55 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De samenwerkverhouding tussen Jacinta Van De berg vrnray en Gonny en Rudi IJssennagger kan sterk zijn.

Met een verschil van 44.27 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Jacinta Van De berg vrnray de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Jacinta Van De berg vrnray.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 11.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 11.93 punten in relatie tot Jacinta Van De berg vrnray. Het aantal van 11.93 punten redelijk laag.

Jacinta Van De Berg Vrnray 33.03 Punten

Jacinta Van De berg vrnray scoort 33.03 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.1 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Jacinta Van De berg vrnray op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacinta Van De Berg Vrnray 28.44 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jacinta Van De berg vrnray 28.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Jacinta Van De berg vrnray en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 59.81 punten heeft Jacinta Van De berg vrnray ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: