Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jacqueline Vahland
Werk & Geld

Jacqueline Vahland 75.26 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jacqueline vahland en Gonny en Rudi IJssennagger. Jacqueline vahland scoort 75.26 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 18.77 punten scoort Jacqueline vahland beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 60.66 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 60.66 punten in relatie tot Jacqueline vahland in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jacqueline Vahland 33.11 Punten

Jacqueline vahland scoort 33.11 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.55 punten scoort Jacqueline vahland slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Vahland 29.7 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Jacqueline vahland 29.7 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Jacqueline vahland en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 25.91 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Jacqueline vahland in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: