Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jacqueline Vraag Er Maar Om
Werk & Geld

Jacqueline Vraag Er Maar Om 61.81 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jacqueline Vraag er Maar Om en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied. Jacqueline Vraag er Maar Om scoort 61.81 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.

Met 21.53 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger minder dan Jacqueline Vraag er Maar Om op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 12.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 12.1 punten in relatie tot Jacqueline Vraag er Maar Om. Het aantal van 12.1 punten redelijk laag.

Jacqueline Vraag Er Maar Om 11.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jacqueline Vraag er Maar Om 11.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 11.57 punten redelijk laag.

Met 0.53 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Jacqueline Vraag er Maar Om in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jacqueline Vraag Er Maar Om 85.11 Punten

Binnen deze categorie scoort Jacqueline Vraag er Maar Om 85.11 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 40.6 punten wint Jacqueline Vraag er Maar Om het van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: