Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jaimie Vahrmeijer
Werk & Geld

Jaimie Vahrmeijer 18.19 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Jaimie Vahrmeijer 18.19 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 18.19 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Jaimie Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 27.22 punten scoort Jaimie Vahrmeijer slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 26.23 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 26.23 punten in relatie tot Jaimie Vahrmeijer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jaimie Vahrmeijer 57.1 Punten

Jaimie Vahrmeijer scoort 57.1 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.87 punten is Jaimie Vahrmeijer de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jaimie Vahrmeijer 13.64 Punten

Jaimie Vahrmeijer scoort 13.64 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 13.64 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Jaimie Vahrmeijer en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 13 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Jaimie Vahrmeijer op Liefdes en Relatie gebied dan Jaimie Vahrmeijer.
Bekijk ook de Combats tussen: