Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Janne Van Maanen
Werk & Geld

Janne Van Maanen 30.25 Punten

Janne Van maanen scoort 30.25 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Janne Van maanen en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 48.31 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Janne Van maanen de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Janne Van maanen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 11.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 11.14 punten in relatie tot Janne Van maanen. Het aantal van 11.14 punten redelijk laag.

Janne Van Maanen 61.84 Punten

Janne Van maanen scoort 61.84 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 50.7 punten is Janne Van maanen ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Janne Van Maanen 89.39 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Janne Van maanen 89.39 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 32.44 punten is Janne Van maanen de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: