Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Janneke Vewaveren
Werk & Geld

Janneke Vewaveren 96.82 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Janneke vewaveren 96.82 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Janneke vewaveren en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 17.58 punten scoort Janneke vewaveren beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 84.34 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 84.34 punten in relatie tot Janneke vewaveren in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Janneke Vewaveren 13.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Janneke vewaveren 13.27 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 13.27 punten redelijk laag.

Liefde en Relaties

Janneke Vewaveren 12.3 Punten

Janneke vewaveren scoort 12.3 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 12.3 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Janneke vewaveren en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 55.47 punten heeft Janneke vewaveren ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: