Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Janos Vahl
Werk & Geld

Janos Vahl 87.95 Punten

Binnen Werk en Geld scoort janos Vahl 87.95 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen janos Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 44.54 punten is janos Vahl de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat janos Vahl de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 13.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 13.68 punten in relatie tot janos Vahl. Het aantal van 13.68 punten redelijk laag.

Janos Vahl 79.25 Punten

janos Vahl scoort 79.25 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.57 punten is janos Vahl ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Janos Vahl 68 Punten

janos Vahl scoort 68 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen janos Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met een verschil van 26.6 punten scoort janos Vahl slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: