Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jeffrey Kolenbrander
Werk & Geld

Jeffrey Kolenbrander 79.29 Punten

Jeffrey Kolenbrander scoort 79.29 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Jeffrey Kolenbrander en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 14.03 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Jeffrey Kolenbrander in de categorie werk en geld dan Jeffrey Kolenbrander.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 88.99 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 88.99 punten in relatie tot Jeffrey Kolenbrander in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jeffrey Kolenbrander 47.97 Punten

Jeffrey Kolenbrander scoort 47.97 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.02 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Jeffrey Kolenbrander de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Jeffrey Kolenbrander 67.46 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Jeffrey Kolenbrander en Gonny en Rudi IJssennagger. Jeffrey Kolenbrander scoort 67.46 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in deze categorie.
Met 25.6 punten verschil scoort wint Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie van Jeffrey Kolenbrander.
Bekijk ook de Combats tussen: