Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Joanna Veweijen
Werk & Geld

Joanna Veweijen 82.9 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Joanna veweijen 82.9 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Gonny en Rudi IJssennagger en Joanna veweijen.

Met 5.12 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Joanna veweijen in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 32.46 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 32.46 punten in relatie tot Joanna veweijen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Joanna Veweijen 64.39 Punten

Joanna veweijen scoort 64.39 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.93 punten is Joanna veweijen de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Joanna Veweijen 30.18 Punten

Joanna veweijen scoort 30.18 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Joanna veweijen en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 21.9 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Joanna veweijen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: