Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Jolien Velderman
Werk & Geld

Jolien Velderman 29.23 Punten

Jolien Velderman scoort 29.23 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Jolien Velderman en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 39.69 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Jolien Velderman de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 44.13 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 44.13 punten in relatie tot Jolien Velderman in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Jolien Velderman 77.46 Punten

Jolien Velderman scoort 77.46 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.33 punten is Jolien Velderman de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Jolien Velderman 39.33 Punten

Jolien Velderman scoort 39.33 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Jolien Velderman en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 36.57 punten is Jolien Velderman de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: