Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Joyce Vahsen
Werk & Geld

Joyce Vahsen 97.32 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Joyce vahsen 97.32 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Joyce vahsen en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een duidelijk verschil van 59.14 punten is Joyce vahsen de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de werknemer is van Joyce vahsen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 73.38 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 73.38 punten in relatie tot Joyce vahsen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Joyce Vahsen 14.44 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joyce vahsen 14.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 14.44 punten redelijk laag.

Met een verschil van 58.94 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Joyce vahsen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Joyce Vahsen 31.08 Punten

Joyce vahsen scoort 31.08 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Joyce vahsen en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 20.24 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Joyce vahsen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: