Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Kim Winkens Student Vu Limburg
Werk & Geld

Kim Winkens Student Vu Limburg 91.11 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Kim Winkens Student Vu Limburg 91.11 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Kim Winkens Student Vu Limburg en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 30.01 punten is Kim Winkens Student Vu Limburg de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 42.03 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 42.03 punten in relatie tot Kim Winkens Student Vu Limburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kim Winkens Student Vu Limburg 70.28 Punten

Kim Winkens Student Vu Limburg scoort 70.28 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 28.25 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Kim Winkens Student Vu Limburg op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kim Winkens Student Vu Limburg 24.44 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Kim Winkens Student Vu Limburg 24.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Kim Winkens Student Vu Limburg en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 53.19 punten heeft Kim Winkens Student Vu Limburg ruim verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: