Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Kim Winkens Student Vu Maastricht
Werk & Geld

Kim Winkens Student Vu Maastricht 69.49 Punten

Kim Winkens Student Vu Maastricht scoort 69.49 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Kim Winkens Student Vu Maastricht en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een verschil van 16.05 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Kim Winkens Student Vu Maastricht in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 98.51 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 98.51 punten in relatie tot Kim Winkens Student Vu Maastricht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Kim Winkens Student Vu Maastricht 99.49 Punten

Kim Winkens Student Vu Maastricht scoort 99.49 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 0.97999999999999 punten verschil scoort Kim Winkens Student Vu Maastricht net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Kim Winkens Student Vu Maastricht 91.84 Punten

Kim Winkens Student Vu Maastricht scoort 91.84 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gonny en Rudi IJssennagger zeer groot.
Met een verschil van 23.18 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Kim Winkens Student Vu Maastricht in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: