Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Koekhoven Marika Vu
Werk & Geld

Koekhoven Marika Vu 95.93 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Koekhoven Marika Vu 95.93 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Koekhoven Marika Vu en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 22.66 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Koekhoven Marika Vu op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 57.8 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 57.8 punten in relatie tot Koekhoven Marika Vu in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Koekhoven Marika Vu 41.78 Punten

Koekhoven Marika Vu scoort 41.78 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.02 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Koekhoven Marika Vu in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Koekhoven Marika Vu.
Liefde en Relaties

Koekhoven Marika Vu 68.5 Punten

Koekhoven Marika Vu scoort 68.5 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Koekhoven Marika Vu en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met 3.86 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Koekhoven Marika Vu op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: