Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Lambiek Vrasdonk
Werk & Geld

Lambiek Vrasdonk 58.16 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Lambiek Vrasdonk 58.16 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De samenwerkverhouding tussen Lambiek Vrasdonk en Gonny en Rudi IJssennagger kan sterk zijn.

Met 7 punten verschil scoort Lambiek Vrasdonk net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 97.99 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 97.99 punten in relatie tot Lambiek Vrasdonk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lambiek Vrasdonk 30.7 Punten

Lambiek Vrasdonk scoort 30.7 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.29 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Lambiek Vrasdonk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lambiek Vrasdonk 91.14 Punten

Lambiek Vrasdonk scoort 91.14 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gonny en Rudi IJssennagger zeer groot.
Met een verschil van 72.52 punten heeft Lambiek Vrasdonk met gemak gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: