Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Liesbeth Van Der Paardt
Werk & Geld

Liesbeth Van Der Paardt 37.93 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Liesbeth Van der paardt en Gonny en Rudi IJssennagger zijn. Liesbeth Van der paardt scoort 37.93 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 35.05 punten verschil is Liesbeth Van der paardt de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 36.97 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 36.97 punten in relatie tot Liesbeth Van der paardt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liesbeth Van Der Paardt 32.57 Punten

Liesbeth Van der paardt scoort 32.57 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.4 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Liesbeth Van der paardt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Liesbeth Van Der Paardt 21.12 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Liesbeth Van der paardt 21.12 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Liesbeth Van der paardt en Gonny en Rudi IJssennagger, maar groot is deze niet.
Met 24.94 punten verschil scoort wint Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie van Liesbeth Van der paardt.
Bekijk ook de Combats tussen: