Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Liina Vahter
Werk & Geld

Liina Vahter 95.69 Punten

Binnen Werk en Geld scoort liina vahter 95.69 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen liina vahter en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 77.65 punten heeft liina vahter met gemak gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 18.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 18.5 punten in relatie tot liina vahter. Het aantal van 18.5 punten redelijk laag.

Liina Vahter 85.14 Punten

liina vahter scoort 85.14 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 66.64 punten is liina vahter ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Liina Vahter 62.23 Punten

liina vahter scoort 62.23 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen liina vahter en Gonny en Rudi IJssennagger.
Met een verschil van 26.43 punten scoort liina vahter slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: