Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Lisette Veweij
Werk & Geld

Lisette Veweij 7.12 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Lisette veweij 7.12 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 7.12 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Lisette veweij en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 44.49 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Lisette veweij de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Lisette veweij.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 11.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 11.5 punten in relatie tot Lisette veweij. Het aantal van 11.5 punten redelijk laag.

Lisette Veweij 81.28 Punten

Lisette veweij scoort 81.28 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 69.78 punten is Lisette veweij ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Lisette Veweij 0.44 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Lisette veweij 0.44 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 0.44 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Lisette veweij en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 25.28 punten scoort Lisette veweij slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: