Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Maarten Veugelaers
Werk & Geld

Maarten Veugelaers 93.51 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Maarten Veugelaers 93.51 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Maarten Veugelaers en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 62.77 punten heeft Maarten Veugelaers duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 68.55 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 68.55 punten in relatie tot Maarten Veugelaers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maarten Veugelaers 99.97 Punten

Maarten Veugelaers scoort 99.97 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.42 punten is Maarten Veugelaers de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Maarten Veugelaers 99.59 Punten

Maarten Veugelaers scoort 99.59 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gonny en Rudi IJssennagger zeer groot.
Met 7.81 punten verschil scoort Maarten Veugelaers net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: