Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marcel Vahlkamp
Werk & Geld

Marcel Vahlkamp 27.91 Punten

Marcel Vahlkamp scoort 27.91 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Marcel Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met 8.12 punten verschil scoort Marcel Vahlkamp net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 67.32 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 67.32 punten in relatie tot Marcel Vahlkamp in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marcel Vahlkamp 26.67 Punten

Marcel Vahlkamp scoort 26.67 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.65 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ten opzichte van Marcel Vahlkamp de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marcel Vahlkamp 26.74 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marcel Vahlkamp 26.74 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Marcel Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 10.03 punten scoort Marcel Vahlkamp beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: