Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marcel Vd Vis Heil
Werk & Geld

Marcel Vd Vis Heil 70.3 Punten

Marcel Vd Vis Heil scoort 70.3 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marcel Vd Vis Heil en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 33.96 punten verschil is Marcel Vd Vis Heil de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 2.26 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 2.26 punten in relatie tot Marcel Vd Vis Heil. Het aantal van 2.26 punten behoorlijk laag.

Marcel Vd Vis Heil 67.85 Punten

Marcel Vd Vis Heil scoort 67.85 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 65.59 punten is Marcel Vd Vis Heil ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marcel Vd Vis Heil 85.64 Punten

Binnen deze categorie scoort Marcel Vd Vis Heil 85.64 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Marcel Vd Vis Heil met maaar 4.25 punten verschil, net gewonnnen van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: