Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Margriet Vedder
Werk & Geld

Margriet Vedder 92.17 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Margriet Vedder 92.17 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Margriet Vedder en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 39.77 punten is Margriet Vedder de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 14.9 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 14.9 punten in relatie tot Margriet Vedder. Het aantal van 14.9 punten redelijk laag.

Margriet Vedder 89.03 Punten

Margriet Vedder scoort 89.03 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Margriet Vedder 24.51 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Margriet Vedder 24.51 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Margriet Vedder en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 13.92 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Margriet Vedder op Liefdes en Relatie gebied dan Margriet Vedder.
Bekijk ook de Combats tussen: