Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marijke Vrakking
Werk & Geld

Marijke Vrakking 14.45 Punten

Marijke Vrakking scoort 14.45 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 14.45 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Marijke Vrakking en Gonny en Rudi IJssennagger op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

In de in de categorie Werk en Geld is Gonny en Rudi IJssennagger met 5.49 punten verschil iets beter dan Marijke Vrakking.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 3.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 3.99 punten in relatie tot Marijke Vrakking. Het aantal van 3.99 punten behoorlijk laag.

Marijke Vrakking 36.38 Punten

Marijke Vrakking scoort 36.38 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 32.39 punten is Marijke Vrakking de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marijke Vrakking 82.15 Punten

Binnen deze categorie scoort Marijke Vrakking 82.15 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Marijke Vrakking met een duidelijk verschil van 63.15 punten van Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: