Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marika Oblijn Vu
Werk & Geld

Marika Oblijn Vu 4.08 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marika oblijn Vu 4.08 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 4.08 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Marika oblijn Vu en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 49.54 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Marika oblijn Vu de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Marika oblijn Vu.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 26.58 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 26.58 punten in relatie tot Marika oblijn Vu in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marika Oblijn Vu 64.08 Punten

Marika oblijn Vu scoort 64.08 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.5 punten is Marika oblijn Vu de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marika Oblijn Vu 25.25 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marika oblijn Vu 25.25 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Marika oblijn Vu en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 32.66 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Marika oblijn Vu de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: