Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marika Roethof Vu
Werk & Geld

Marika Roethof Vu 94.35 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marika Roethof Vu 94.35 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marika Roethof Vu en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 22.72 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Marika Roethof Vu op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 38.25 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 38.25 punten in relatie tot Marika Roethof Vu in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marika Roethof Vu 83.18 Punten

Marika Roethof Vu scoort 83.18 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.93 punten is Marika Roethof Vu ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marika Roethof Vu 30.9 Punten

Marika Roethof Vu scoort 30.9 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Marika Roethof Vu en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 15.24 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Marika Roethof Vu op Liefdes en Relatie gebied dan Marika Roethof Vu.
Bekijk ook de Combats tussen: