Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marika Vu Bungert
Werk & Geld

Marika Vu Bungert 70.84 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Marika Vu bungert en Gonny en Rudi IJssennagger. Marika Vu bungert scoort 70.84 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met 1.54 punten verschil scoort Marika Vu bungert net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 41.87 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 41.87 punten in relatie tot Marika Vu bungert in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marika Vu Bungert 51.45 Punten

Marika Vu bungert scoort 51.45 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 9.58 punten verschil scoort Marika Vu bungert net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marika Vu Bungert 23.18 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marika Vu bungert 23.18 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Marika Vu bungert en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 14.31 punten scoort Marika Vu bungert beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Bekijk ook de Combats tussen: