Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marika Vu Winterscheidt
Werk & Geld

Marika Vu Winterscheidt 82.61 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marika Vu Winterscheidt en Gonny en Rudi IJssennagger. Binnen Werk en Geld scoort Marika Vu Winterscheidt 82.61 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 14.83 punten verschil scoort Marika Vu Winterscheidt beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 51.58 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 51.58 punten in relatie tot Marika Vu Winterscheidt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marika Vu Winterscheidt 13.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marika Vu Winterscheidt 13.6 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 13.6 punten redelijk laag.

Met een verschil van 37.98 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Marika Vu Winterscheidt de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Marika Vu Winterscheidt 17.66 Punten

De aantrekkingskracht tussen Marika Vu Winterscheidt en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn. Marika Vu Winterscheidt scoort namelijk maar 17.66 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gonny en Rudi IJssennagger met een duidelijk verschil van 66.81 punten van Marika Vu Winterscheidt.
Bekijk ook de Combats tussen: