Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marjan Vahl
Werk & Geld

Marjan Vahl 84.19 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marjan Vahl 84.19 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marjan Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 62.21 punten heeft Marjan Vahl duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 27.72 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 27.72 punten in relatie tot Marjan Vahl in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjan Vahl 2.28 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marjan Vahl 2.28 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 2.28 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 25.44 punten scoort Marjan Vahl slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjan Vahl 36.51 Punten

Marjan Vahl scoort 36.51 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Marjan Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 15.22 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Marjan Vahl op Liefdes en Relatie gebied dan Marjan Vahl.
Bekijk ook de Combats tussen: