Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Marlies Vrancken
Werk & Geld

Marlies Vrancken 33.94 Punten

Marlies Vrancken scoort 33.94 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marlies Vrancken en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met 7.64 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Marlies Vrancken in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 44.02 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 44.02 punten in relatie tot Marlies Vrancken in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marlies Vrancken 68.1 Punten

Marlies Vrancken scoort 68.1 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.08 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Marlies Vrancken op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marlies Vrancken 89.62 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Marlies Vrancken 89.62 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 24.37 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Marlies Vrancken in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: