Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Martine Vahollebeke
Werk & Geld

Martine Vahollebeke 32.08 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Martine vahollebeke en Gonny en Rudi IJssennagger zijn. Martine vahollebeke scoort 32.08 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 15.17 punten verschil scoort Martine vahollebeke beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 29.26 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 29.26 punten in relatie tot Martine vahollebeke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Martine Vahollebeke 76.3 Punten

Martine vahollebeke scoort 76.3 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 47.04 punten is Martine vahollebeke ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Martine Vahollebeke 20.76 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Martine vahollebeke 20.76 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Martine vahollebeke en Gonny en Rudi IJssennagger, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 49.82 punten wint Gonny en Rudi IJssennagger het van Martine vahollebeke in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: