Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Mirjam Vahrmeyer
Werk & Geld

Mirjam Vahrmeyer 55.39 Punten

De samenwerkverhouding tussen Mirjam vahrmeyer en Gonny en Rudi IJssennagger kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Mirjam vahrmeyer 55.39 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 12.67 punten verschil scoort Mirjam vahrmeyer beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld dan Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 35.8 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 35.8 punten in relatie tot Mirjam vahrmeyer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Mirjam Vahrmeyer 17.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Mirjam vahrmeyer 17.01 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 17.01 punten redelijk laag.

Met een verschil van 18.79 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Mirjam vahrmeyer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Mirjam vahrmeyer.
Liefde en Relaties

Mirjam Vahrmeyer 72.21 Punten

Mirjam vahrmeyer scoort 72.21 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Mirjam vahrmeyer en Gonny en Rudi IJssennagger.
In deze categorie wint Gonny en Rudi IJssennagger met een verschil van 11.28 punten van Mirjam vahrmeyer.
Bekijk ook de Combats tussen: