Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Monica Kim Ten Klooster Vahl
Werk & Geld

Monica Kim Ten Klooster Vahl 88.25 Punten

Binnen Werk en Geld scoort monica Kim Ten klooster Vahl 88.25 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen monica Kim Ten klooster Vahl en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 74.74 punten heeft monica Kim Ten klooster Vahl met gemak gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 57.43 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 57.43 punten in relatie tot monica Kim Ten klooster Vahl in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Monica Kim Ten Klooster Vahl 17.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort monica Kim Ten klooster Vahl 17.92 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 17.92 punten redelijk laag.

Met een verschil van 39.51 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van monica Kim Ten klooster Vahl de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Monica Kim Ten Klooster Vahl 86.77 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort monica Kim Ten klooster Vahl 86.77 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 70.68 punten heeft monica Kim Ten klooster Vahl met gemak gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: