Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Nanny Vafaes Balvers
Werk & Geld

Nanny Vafaes Balvers 76.55 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Nanny Vafaes Balvers en Gonny en Rudi IJssennagger. Nanny Vafaes Balvers scoort 76.55 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 68.65 punten heeft Nanny Vafaes Balvers duidelijk gewonnen van Gonny en Rudi IJssennagger in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 23.05 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 23.05 punten in relatie tot Nanny Vafaes Balvers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nanny Vafaes Balvers 83.5 Punten

Nanny Vafaes Balvers scoort 83.5 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 60.45 punten is Nanny Vafaes Balvers ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nanny Vafaes Balvers 36.03 Punten

Nanny Vafaes Balvers scoort 36.03 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Nanny Vafaes Balvers en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met 9.59 punten verschil scoort Nanny Vafaes Balvers net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: