Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Nanny Vafaes Teraar
Werk & Geld

Nanny Vafaes Teraar 18.12 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Nanny Vafaes TerAar 18.12 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. 18.12 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Nanny Vafaes TerAar en Gonny en Rudi IJssennagger zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 66.72 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk gewonnen van Nanny Vafaes TerAar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 19 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 19 punten in relatie tot Nanny Vafaes TerAar. Het aantal van 19 punten redelijk laag.

Nanny Vafaes Teraar 76.63 Punten

Nanny Vafaes TerAar scoort 76.63 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.63 punten is Nanny Vafaes TerAar ruim de winner ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nanny Vafaes Teraar 26.13 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Nanny Vafaes TerAar 26.13 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Nanny Vafaes TerAar en Gonny en Rudi IJssennagger is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 31.31 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Nanny Vafaes TerAar de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: