Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Nazanin Vafaee
Werk & Geld

Nazanin Vafaee 23.51 Punten

Nazanin vafaee scoort 23.51 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Nazanin vafaee en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met een verschil van 45.41 punten is Gonny en Rudi IJssennagger de ten opzicht van Nazanin vafaee de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gonny en Rudi IJssennagger de leiding geeft over Nazanin vafaee.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 43.46 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 43.46 punten in relatie tot Nazanin vafaee in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nazanin Vafaee 83.69 Punten

Nazanin vafaee scoort 83.69 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.23 punten is Nazanin vafaee ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nazanin Vafaee 38.97 Punten

Nazanin vafaee scoort 38.97 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Nazanin vafaee en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met een verschil van 36.25 punten is Nazanin vafaee de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: