Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Nessah Vahlkamp
Werk & Geld

Nessah Vahlkamp 74.61 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen nessah Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger. nessah Vahlkamp scoort 74.61 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 46.85 punten is nessah Vahlkamp de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat nessah Vahlkamp de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 6.4 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 6.4 punten in relatie tot nessah Vahlkamp. Het aantal van 6.4 punten behoorlijk laag.

Nessah Vahlkamp 51.07 Punten

nessah Vahlkamp scoort 51.07 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 44.67 punten is nessah Vahlkamp ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nessah Vahlkamp 17.16 Punten

nessah Vahlkamp scoort 17.16 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied. 17.16 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen nessah Vahlkamp en Gonny en Rudi IJssennagger zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 26.99 punten scoort nessah Vahlkamp slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: