Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Nico Vaheuverbeke
Werk & Geld

Nico Vaheuverbeke 87.36 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nico vaheuverbeke 87.36 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nico vaheuverbeke en Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 38.69 punten is Nico vaheuverbeke de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 58.6 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 58.6 punten in relatie tot Nico vaheuverbeke in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nico Vaheuverbeke 36.67 Punten

Nico vaheuverbeke scoort 36.67 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.93 punten scoort Nico vaheuverbeke slechter dan Gonny en Rudi IJssennagger op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nico Vaheuverbeke 86.71 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Nico vaheuverbeke 86.71 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met 8.05 punten verschil scoort Nico vaheuverbeke net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: