Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Paul De Wolff Vu
Werk & Geld

Paul De Wolff Vu 40.31 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Paul De Wolff Vu en Gonny en Rudi IJssennagger. Paul De Wolff Vu scoort 40.31 punten op financiel gebied in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met een verschil van 56.23 punten is Paul De Wolff Vu ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 14.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 14.65 punten in relatie tot Paul De Wolff Vu. Het aantal van 14.65 punten redelijk laag.

Paul De Wolff Vu 45.08 Punten

Paul De Wolff Vu scoort 45.08 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.43 punten is Paul De Wolff Vu de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Paul De Wolff Vu 21.27 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Paul De Wolff Vu 21.27 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Paul De Wolff Vu en Gonny en Rudi IJssennagger, maar groot is deze niet.
Met 23.4 punten verschil scoort wint Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefdes en Relatie categorie van Paul De Wolff Vu.
Bekijk ook de Combats tussen: