Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Rob Vah Heesch
Werk & Geld

Rob Vah Heesch 43.44 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Rob vah Heesch en Gonny en Rudi IJssennagger. Rob vah Heesch scoort 43.44 punten op financiel gebied in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger.

Met 13.64 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger beter dan Rob vah Heesch in de categorie werk en geld dan Rob vah Heesch.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 12.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 12.65 punten in relatie tot Rob vah Heesch. Het aantal van 12.65 punten redelijk laag.

Rob Vah Heesch 11.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Rob vah Heesch 11.5 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 11.5 punten redelijk laag.

Met 1.15 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Rob vah Heesch in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rob Vah Heesch 83.97 Punten

Binnen deze categorie scoort Rob vah Heesch 83.97 punten ten opzichte van Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 70.68 punten heeft Gonny en Rudi IJssennagger duidelijk verloren van Gonny en Rudi IJssennagger in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: