Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Rosalie Van Ruler
Werk & Geld

Rosalie Van Ruler 29.86 Punten

Rosalie Van Ruler scoort 29.86 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Rosalie Van Ruler en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.

Met 7.52 punten verschil scoort Rosalie Van Ruler net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 18.25 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gonny en Rudi IJssennagger 18.25 punten in relatie tot Rosalie Van Ruler. Het aantal van 18.25 punten redelijk laag.

Rosalie Van Ruler 21.99 Punten

Rosalie Van Ruler scoort 21.99 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.74 punten verschil scoort Rosalie Van Ruler net iets beter dan Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rosalie Van Ruler 51.87 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Rosalie Van Ruler 51.87 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. De aantrekkingskracht tussen Rosalie Van Ruler en Gonny en Rudi IJssennagger is sterk.
Met 5.52 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Rosalie Van Ruler op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: