Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Sanne Forensich Vu Utrecht
Werk & Geld

Sanne Forensich Vu Utrecht 70.69 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sanne forensich Vu Utrecht en Gonny en Rudi IJssennagger. Sanne forensich Vu Utrecht scoort 70.69 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 30.35 punten is Sanne forensich Vu Utrecht de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 27.77 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 27.77 punten in relatie tot Sanne forensich Vu Utrecht in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sanne Forensich Vu Utrecht 52.62 Punten

Sanne forensich Vu Utrecht scoort 52.62 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 24.85 punten scoort Gonny en Rudi IJssennagger slechter dan Sanne forensich Vu Utrecht op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sanne Forensich Vu Utrecht 41.92 Punten

Sanne forensich Vu Utrecht scoort 41.92 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Sanne forensich Vu Utrecht en Gonny en Rudi IJssennagger zijn.
Met 3.57 punten verschil scoort Gonny en Rudi IJssennagger net iets beter dan Sanne forensich Vu Utrecht op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: