Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gonny En Rudi Ijssennagger vs Sara Vahedi
Werk & Geld

Sara Vahedi 62.65 Punten

Sara Vahedi scoort 62.65 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Sara Vahedi en Gonny en Rudi IJssennagger op financiel gebied.

Met een verschil van 41.33 punten is Sara Vahedi de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sara Vahedi de leiding geeft over Gonny en Rudi IJssennagger.
Persoonlijke Vaardigheden

Gonny En Rudi Ijssennagger 57.49 Punten

Gonny en Rudi IJssennagger scoort 57.49 punten in relatie tot Sara Vahedi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sara Vahedi 4.93 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sara Vahedi 4.93 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger. Het aantal van 4.93 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 52.56 punten is Gonny en Rudi IJssennagger ruim de winner ten opzichte van Sara Vahedi in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sara Vahedi 78.92 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sara Vahedi en Gonny en Rudi IJssennagger. Sara Vahedi scoort 78.92 punten in relatie tot Gonny en Rudi IJssennagger in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 37.83 punten is Sara Vahedi de ten opzicht van Gonny en Rudi IJssennagger de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: